Compania americană AMD își va muta centrul de proiectare în Palas Campus Iași

Compania americană AMD va ocupa 2.900 de mp în Palas Campus Iași, complex închiriat 100% și care va fi inaugurat la începutul lui 2023.

AMD, ce realizează soluții de calcul adaptive și de înaltă performanță pentru industria IT, va ocupa 2.900 mp în proiectul mixt din capitala Moldovei.

Palas Campus este cea mai mare clădire de birouri ca suprafață din România și are o suprafață de 60.000 mp închiriabili, în șase corpuri de clădire, conectate atât la parter, cât și la primele trei etaje, iar două niveluri subterane sunt alocate unei parcări cu o capacitate de 625 de locuri.

Pe lângă componenta office clasa A, campusul va include spații de tip coworking în aer liber, un concept nou de food market, cu restaurante, cafenele și terase, un hub medical, o zonă de servicii care să faciliteze promovarea producătorilor locali, dar și spații pentru dușuri și vestiare.

Palas Campus a fost dezvoltat de grupul IULIUS care deșine cșădirile United Business Center din Iași, Timișoara și Cluj-Napoca, ce include 14 clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață totală de peste 182.000 mp.

CITEȘTE ȘI: Ateneul Naţional Iaşi, primul loc în rândul instituţiilor de spectacole sau concerte din regiunea Nord-Est

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...