Compania aeriană HiSky recrutează piloți și însoțitori de zbor în România

Compania aeriană HiSky deschide câteva zeci de poziții pentru piloți și însoțitori de bord, care se vor alătura echipei companiei la baza operațională din București.

Pe parcursul lunii septembrie, reprezentanții HiSky vor organiza evenimente în mai multe orașe ale țării. Astfel, aplicanții vor putea susține interviuri în capitală, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Baia Mare și Iași.

Pe lângă piloții cu certificări, aflați deja la un nivel profesional avansat, pe care compania îi caută, HiSky va investi și în pregătirea profesională și formarea piloților începători.

Astfel, absolvenții școlilor de aviație, fără un număr semnificativ de ore de zbor, cu sau fără type rating, sunt așteptați să aplice pentru un post care le va asigura formarea de care au nevoie pentru a avansa în carieră.

Ce care vor sa aplice pentru poziția de însoțitori de bord pot să aplice chiar dacă nu au mai deținut astfel de poziții anterior sau nu au urmat cursuri de pregătire.

După parcurgerea procesului de recrutare, compania le va oferi candidaților selectați, gratuit, toate training-urile și cursurile de instruire necesare, care vor fi efectuate în cadrul unei școli europene de aviație acreditate.

HiSky operează o flotă de 8 aeronave Airbus din familia A320, cu o vârstă medie de 7 ani, respectiv o aeronavă A319, cinci aeronave A320 și două A321 neo, de producție 2023.

În România, compania operează zboruri regulate de aeroporturile din București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași si Baia Mare, către destinații domestice și internaționale, dar și curse charter.

CITEȘTE ȘI | Air France KLM: creștere cu 5,5% a numărului de zboruri

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...