Cometex, parte a grupului Altex, a inaugurat Turnu Măgurele Retail Park

Divizia de dezvoltare imobiliară a Altex, Cometex, a inaugurat Turnu Măgurele Retail Park, un parc comercial de peste 6.000 mp, cu două ancore de food importante, magazinele Kaufland și Lidl.

Pe lângă prima unitate Altex din oraș, în Turnu Măgurele Retail Park au deschis spații brandurile internaționale Pepco, KiK, Dr. Max și Sinsay. Complexul dispune de sisteme de panouri fotovoltaice și stații de încărcare electrice.

Cu această inaugurare, Cometex a depășit pragul de 80.000 mp spații comerciale în orașe din întreaga țară.

Portofoliul grupului cuprinde 7 parcuri de retail în Giurgiu, Slatina, Satu Mare, Turda, Deva, Huși și Câmpina și 2 centre comerciale în Brașov și Suceava.

De asemenea, Cometex are 13 magazine de tip „stand alone” Altex în București, Arad, Bistrița, Brăila, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Suceava, Timișoara, Lugoj, Chiajna, Reșița și 2 magazine Media Galaxy în Brașov și Craiova.

În următorii doi ani, planul de dezvoltare al companiei cuprinde peste 20 de proiecte de retail, depășind astfel cifra de 200.000 mp de suprafață închiriabilă.

CITEȘTE ȘI: Altex Călărași a fost inaugurat după o investiție de 1 milion euro

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...