Comerciații din cadrul parcului comercial Doraly, vânzări cumulate de 600 milioane euro

Parcul comercial din comuna Afumați, județul Ilfov, are un trafic anual de 3 milioane de vizitatori

Vânzările generate de retailerii de tip Cash & Carry reprezintă 35% din valoarea de 600 milioane euro – vânzări cumulate ale tuturor comercianților din cadrul parcului comercial Doraly.

În Doraly Afumați operează nouă retaileri de tip Cash & Carry, care ocupă 35.000 mp. Aceștia au avut în 2022, vânzări de 220 milioane euro (peste 6.000 euro/mp).

Printre acești retaileri se numără DCN EU Retail, Lucidius Market, DECENU NOI, Ertec Ideal, Estetik Packing, Grand Cotton, Ametist Depot, Geko Fruit, JYSK.

CITEȘTE ȘI: Doraly Expo Market a investit 6 milioane euro într-un pavilion comercial de 9.200 mp

Cele mai mari vânzări în 2022, de 90 milioane euro, au fost înregistrate de DCN EU, magazin de produse de menaj și uz casnic, detergenți, cosmetice și ambalaje, cu o suprafață de 9.300 mp în cadrul parcului.

Pe locul următor se află Lucidius Market, importator de produse alimentare și nealimentare, cu vânzări de aproximativ 65 milioane euro.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...