Comdata închiriază 4.000 mp în clădirea The Light One

River Development, compania care dezvoltă proiectul The Light, anunță semnarea unui contract de închiriere cu Comdata pentru un spațiu de birouri de aproximativ 4.200 mp în cadrul primei clădiri a ansamblului – The Light One.

Sediul companiei va deveni operațional în aprilie 2020 pentru o perioadă de peste 5 ani.

Noul centru multilingv de Customer Management de la București al Comdata va oferi birouri ultra-moderne și de înaltă calitate pentru cei aproximativ 400 angajați în faza de start-up.

Noul centru Comdata din România va deservi companii multinaționale ce au nevoi multi-country și/sau nevoi multingve de management al clienților cu cea mai bună tehnologie și platformă digitală pentru BPO.

Compania își dorește să ofere servicii atât în limbile europene de top, cât și în limbi mai puțin circulate, precum cele scandinave și cele din Estul Europei.

Cum arată The Light One

The Light One are o suprafață închiriabilă de 21.653 mp (GLA), un regim de înălțime de 11 etaje supraterane și două subsoluri, având o suprafață închiriabilă pe etaj de 2.100 mp.

Clădirea utilizează cea mai înaltă tehnologie în ceea ce privește încălzirea, răcirea și ventilarea aerului, având integrat un sistem de aport de aer proaspăt.

Fațada clădirii este prevăzută cu pereți-cortină care asigură calitatea și controlul optim al luminii, o secțiune a fațadei de sticlă fiind testată la scară reală pentru infilitrații (aer – apă – vânt) la sediul Reynaers Technology Centre din Belgia.

The Light One, primul pas dintr-un proiect major

The Light One este prima fază de dezvoltare a proiectului mixed-use The Light care, la finalizare, va fi format din trei clădiri de birouri (98.721 mp suprafață închiriabilă) și un ansamblu rezidențial (196 apartamente).

Comdata se alătură astfel mixului variat de chiriași prezenți deja în clădire: Clinica Medicală Regina Maria, un nou centru Kinetic, precum și centrul de wellness Sweat Concept One.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...