Combinatul Donalam Călăraşi vrea să angajeze 50 de persoane

Donalam Călărași, unul dintre principalii jucători din industria barelor de oţel laminate la cald şi oţeluri speciale, înregistrează o creştere a cererii de produse.

Pentru a putea onora comenzile primite în timp util, compania a demarat un proces de recrutare a peste 50 de angajaţi noi, personal necalificat şi calificat cu studii superioare.

Asociaţia Mondială a Oţelului (WSA) preconizează că cererea globală de oțel va creşte cu 5,8% anul acesta, urmând să ajungă la 1,874 miliarde de tone.

Astfel, Donalum pune la dispoziţie 40 de locuri noi de muncă, 20 dintre acestea fiind pentru postul de lucrător în depozitul fabricii, iar 15 pentru linia de finisare a barelor de oțel.

De asemenea, sunt căutaţi muncitori pentru linia de producţie, mentenanţă mecanică şi electrică, precum şi un specialist pentru postul de strungar.

Noii angajaţi vor fi instruiţi intern, în cadrul programelor de formare organizate de companie.

În ceea ce priveşte candidaţii cu studii superioare, Donalam recrutează 8 specialişti pentru departamentele achiziţii, HR, finanţe, comercial, aprovizionare, achiziţii material brut, logistică și IT.

Se caută și 2 ingineri pentru partea de producţie, respectiv cea de mentenanţă.

Cu peste 270 de angajați, Donalam este unul dintre cei mai mari angajatori din județul Călăraşi, iar pentru 2021 se estimează o cifră de afaceri de peste 630 de milioane lei.

Fabrica exportă anual circa 120.000 de tone de bare de oțel pe piața europeană. Compania are în derulare o investiție de peste 11 milioane euro pentru modernizarea laminorului.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...