Comarket preia 51% din acțiunile platformei Harta Producătorilor Locali

Platforma Comarket, marketplace B2B adresat industriei ospitalității românești, preia 51% din acțiunile platformei Harta Producătorilor Locali, proiect inițiat de doi tineri studenți români, Andrei-Leonard Ilie și Mihail Feraru.

Harta Producătorilor Locali este o platformă care facilitează interacțiunea dintre consumatori și producătorii locali din România. În prezent, pe platformă sunt înscriși peste 550 de producători.

Comarket va oferi furnizorilor înscriși în platformă posibilitatea să-și promoveze produsele și către industria ospitalității.

Top 3 produse prezentate pe platforma Harta Producătorilor Locali sunt brânzeturile, specialitățile din carne și produsele cu miere de albine.

Comarket are, în prezent, 4000 de produse listate în platformă și 34 de furnizori care oferă materii prime, ambalaje, băuturi, utilaje și servicii.

De asemenea, peste 70 de restaurante, cafenele și hoteluri s-au înscris în platforma Comarket. 

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...