Color Smart caută parteneri pentru extinderea în șase noi orașe în 2023

Vânzările partenerilor pot ajunge până la 120.000 euro din al doilea an de activitate

Color Smart caută parteneri pentru deschiderea de showroom-uri dedicate în șase noi orașe în 2023. Iași, Suceava, Petroșani, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Covasna sunt orașele targetate de compania românească.

Investiția necesară pentru un viitor partener Color Smart este de aproximativ 35.000-40.000 euro. Aceasta implică amenajarea unui showroom de minim 100 mp, stocul de marfă inițial și materialele necesare.

Pentru a deveni partener este nevoie de un plan coerent de afaceri pentru o perioadă de 2-5 ani, cu o strategie bine definită, dar și cunoștințe despre competiție și piață.

Toate materialele decorative și lavabile pentru decorarea spațiului noului partener sunt oferite de Color Smart. Totodată, aceștia primesc 35 de cataloage și paletare care fac parte din materialele de suport vânzare și o mașină de pigmentat, care rămâne în custodia lor, pe parcursul colaborării.

În prezent, Color Smart are locații proprii, în București, Constanța și în Timișoara, precum și o rețea formată din 12 distribuitori la nivel național: Cluj, Oradea, Craiova, Arad, Sibiu, Alba-Iulia, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Focșani, Bacău, Piatra Neamț, Brașov.

De asemenea, compania este prezentă în 9 depozite de profil din țară. În primele 6 luni ale anul 2022, s-au deschis magazine partenere în Sibiu, Alba-Iulia, Brașov, iar până la finalului anului se va deschide o unitate și în zona Galați-Brăila.

CITEȘTE ȘI: Policolor a terminat construcția fabricii din București

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...