Colliers International: Creștere cu 350.000 mp a spațiilor de birouri

Un raport Colliers International arată că stocul de spații de birouri va crește cu 350.000 mp, în acest an, la nivel național.

Piața de birouri a înregistrat, în 2016, cea mai mare rată de livrări din ultimii șapte ani, trend ascendent care va continua și în 2017.

Raportul Colliers International menționează că numeroase companii s-au extins în ultimii ani în București, Iași (Accenture, Xerox, Amazon, Unicredit, Oracle), Cluj-Napoca (Arvato, Impact Hub, Sig Comiblock, Magneti Marelli), Timișoara (Continental, Huawei, HP) și Brașov (Tata, Continental, Siemens).

În pivința chiriilor chiriile, nu vor înregistra creșteri semnificative în 2017. Anul trecut cele mai ridicate valori s-au înregistrat în zonele Victoriei și Aviatorilor (16-18 euro pe metru pătrat), iar cele mai scăzute, în zonele Dimitrie Pompeiu și Pipera (8-10, respectiv 11-13 euro pe metru pătrat).

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...