Coletăria.ro introduce opțiunea de livrare la domiciliu

  • Coletăria.ro a deschis 10 noi puncte pick-up în Baia Mare, Bistrița Năsăud, Brăila, București, Constanța, Galați, Pitești și Timișoara;
  • Începând cu 1 aprilie, Coletăria.ro livrează colete și în SUA, la prețuri ce pornesc de la 60 de lei.

Coletăria.ro lansează serviciul de livrare la domiciliu și crește numărul de pick-up point-uri din magazinele de service GSM și de printing. Decizia a fost luată ca răspuns la contextul actual și sprijină magazinele online să își continue activitatea.

Astfel, Coletăria.ro a deschis 10 noi puncte pick-up în magazinele de service GSM și de printing în Baia Mare, Bistrița Năsăud, Brăila, București, Constanța, Galați, Pitești și Timișoara și estimează dublarea numărului acestora până la finalul lunii.

„În situația actuală, când printre problemele principale ale magazinelor online se numără livrarea comenzilor, ne propunem să fructificăm orice oportunitate de inaugurare a unui nou punct de pick-up, oferindu-le antreprenorilor un sprijin în continuarea dezvoltării afacerilor locale. Practic, vizăm orice magazin fizic care se încadrează în standardele Coletăria.ro privind activitatea de punct pick-up și al cărui domeniu de activitate nu se regăsește în restricțiile impuse de către autorități”, mai spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

Livrări în SUA de la 60 de lei

Coletăria.ro preia și livrează toate coletele cu destinații în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina și Federația Rusă.

Începând cu 1 aprilie, serviciul acoperă și Statele Unite ale Americii, unde operează livrări la prețuri începând de la 60 de lei/colet.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...