Coletăria.ro deschide la Oradea primul hub din vestul țării

  • Coletăria.ro investește 50.000 de euro în noul depozit amplasat în apropierea vămii Borș, la granița cu Ungaria;
  • Expedierile România-Ungaria au un timp de livrare de 24 de ore;
  • Coletăria.ro își majorează capacitatea de procesare a coletelor în România la peste 20.000 de colete pe zi.

Coletăria.ro investește 50.000 de euro într-un nou depozit în România, ca parte a strategiei de extindere la nivel național. Situat în Oradea, în apropierea vămii Borș, este al doilea depozit din România al companiei, deschis la 3 luni după inaugurarea primului depozit din București, în cartierul Militari, foarte aproape de ieșirea pe A1.

Deschiderea noului depozit permite curierului să creeze noi rute pentru trimiterea coletelor, să îmbunătățească timpii de livrare în România și să reducă perioada de livrare în străinătate cu până la o zi – în Ungaria, spre exemplu, coletele trimise din România urmând să ajungă în 24 de ore.

Prin deschiderea noului depozit, Coletăria.ro își majorează capacitatea de procesare a coletelor la peste 20.000 de colete pe zi, în depozitul din Oradea putând fi procesate zilnic până la 7.000 de colete, și extinde echipa cu 6 noi angajați, urmând ca, până la finalul anului, să fie angajate încă 10 persoane.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...