Coletaria.ro a ajuns la 60 de clienți și o rețea de 150 de puncte de pick-up

  • Numărul clienților Coletaria.ro a crescut cu 20% în 2019 față de 2018;
  • 30% dintre cele peste 800.000 de colete procesate de Coletaria.ro în 2019 au fost transportate în afara României;
  • Coletaria.ro estimează pentru 2020 creșterea numărului de puncte pick-up la peste 400.

Coletaria.ro a încheiat anul 2019 cu 60 de clienți în România, în creștere cu 20% față de anul anterior. Totodată, a extins rețeaua la nivel național la 150 de puncte pick-up și estimează pentru anul în curs creșterea numărului de puncte pick-up la peste 400 de unități.

„În prezent, avem 60 de clienți magazine online și selleri în România, în creștere cu 20% față de finalul anului trecut, iar la nivelul grupului Packeta am depășit 28.000 de clienți internaționali. Pentru anul 2020, la nivel local, ne propunem să dublăm numărul clienților actuali”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletaria.ro.

Cei mai mulți dintre clienții comercializează articole cosmetice, parfumuri, haine, bijuterii, produse IT&C, electrocasnice și care țin de industria de health & beauty. Printre clienții Coletaria.ro se află StarShinerS.ro, Melkior.ro, dEpurtat.ro, JucariaPerfecta.ro, PFarma.ro și Watchmag.ro.

Creșterea livrării de produse în afara țării este o altă direcție strategică a Coletaria.ro pentru 2020, în măsura în care, anul trecut, din cele aproximativ 800.000 de colete livrate, 30% au fost transportate în afara României.

Ce este Coletaria.ro

Coletaria.ro este parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est. Compania a intrat pe piața din România în urmă cu doi ani și oferă magazinelor online o soluție ieftină și eficientă de a transporta colete.

Până în prezent, grupul Packeta a transportat mai mult de 20 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 28.000 de magazine online și selleri și operează peste 4.000 de puncte pick-up în Europa Centrală și de Est.

Pe lângă soluția alternativă de livrare în punctele de pick-up, Coletaria.ro este și o platformă logistică și oferă magazinelor online și soluția clasică de livrare a coletelor la domiciliu.

Magazinele online își pot expedia coletele nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional, în toate cele 28 de țări din Uniunea Europeană, plus Ucraina și Federația Rusă.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...