Colecție de haine de iarnă la Carrefour

.
.

Carrefour anunță lansarea colecției de iarnăTeX, brand distribuit exclusiv în rețeaua sa de magazine, oferind soluții cu stil pentru o iarnă cât mai călduroasă.

 

Colecția TeX iarnă 2013 continuă cromatica sezonului precedent, prin prezența nuanțelor de bordeaux sau roșu aprins, completând gama prin pasteluri precum roz, gri sau bleu. Texturile materialelor utilizate asigură un maxim de confort, iar folosirea de paiete oferă caracter croielilor simple.

 

Colecția de iarnă propune o gamă largă de geci și jachete pentru întreaga familie, atât pentru un stil urban, contemporan, cât și pentru unul clasic sau relaxat, potrivit pentru o vacanță la ski.

 

„Pentru că această iarnă se anunță a fi una geroasă, colecția TeX are ca element central haina de exterior. Așteptăm, așadar, clienții să viziteze târgurile speciale de tricotaje și jachete pentru femei, bărbați, copii și bebe, unde vor găsi soluții la prețuri accesibile pentru întreaga garderobă a sezonului rece.” a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

 

Liniile noii colecții sunt potrivite pentru întreaga zi – TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie, TeX Nightware.

 

Colecția TeX iarnă 2013 este disponibilă în hipermarketurile Carrefour România la prețuri speciale prezentate în catalogul valabil în perioada 21 noiembrie – 6 decembrie 2013.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...