Coldwell Banker a investit 60.000 de euro în sucursala Titan

sursa foto: coldwell banker usa

Compania imobiliară Coldwell Banker Affiliates of România a deschis o nouă sucursală imobiliară în cartierul Titan din Bucureşti, cu o investiţie de 60.000 de euro, aceasta fiind cea mai mare din reţeaua din România.

Coldwell Banker Titan este amplasată pe Strada Baba Novac, în Clădirea Belvedere, deschiderea noului punct de lucru necesitând o investiţie de 60.000 de euro.

În urma extinderii, Coldwell Banker a ajuns la 16 sucursale, 12 în Bucureşti şi patru în ţară (în Arad, Braşov, Câmpulung şi Piatra Neamţ).

„Prin deschiderea Coldwell Banker Titan ne-am dorit să continuăm îmbunătăţirea acoperirii teritoriale din Bucureşti. Cartierul Titan este unul din cele mai importante din Capitală, atât din punct de vedere al dimensiunii sale şi a densităţii populaţiei, cât şi al numărului de tranzacţii imobiliare încheiate aici. Procesul nostru de extindere va continua, vom depăşi în acest an pragul de 20 de puncte de lucru”, a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...