Cofetărie gluten free L’Amande deschide o unitate în franciză la Timișoara

Cofetăria L’Amande a anunțat deschiderea unei noi francize, la Timișoara, după ce prima a fost inaugurată anul trecut la Bacău.

Investiția se ridică la 70.000 euro și este localizată în ansamblul rezidențial ISHO, aflat pe malul râului Bega.

Franciza L’Amande Timișoara a fost achiziționată de medicii Adriana și Tiberiu Dragomir și Romantiana Achimescu, care lucreaza în industria farmaceutică.

Produsele cofetăriei se adresează celor cu boala celiacă, cu intoleranță la gluten, cu diverse tipuri de alergii, dar și celor care își doresc doar să urmeze un stil de viață sănătos.

Sunt disponibile prăjituri clasice, precum eclere, amandine, Doboș, dar și prăjituri sofisticate, precum mousse-uri sau pâine, croissante, gogoși, pateuri, covrigi și o gamă largă de fursecuri și biscuiți.

Valoarea medie a bonului pentru București este de 100 lei, în timp ce la Bacău se situează în jurul valorii de 50 lei. Cifra de afaceri estimată pentru anul 2022 este de 90.000 euro.

Planurile de viitoare ale companiei vizează extinderea în următoarele luni și în alte orașe mai mari, precum Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Brașov.

CITEȘTE ȘI: Prima franciză Cereal Crunch s-a deschis la Craiova

- Publicitate -

Piața de fuziuni și achiziții din România a crescut în primele nouă luni din 2024

Piața de fuziuni și achiziții din România a înregistrat 198 de tranzacții în primele nouă luni ale anului 2024,...

Marea majoritate a românilor își cumpără produse dulci de patiserie-cofetărie

Un procent de 82% dintre români își cumpără produse dulci de patiserie-cofetărie, chiar și cu un buget limitat, în...