Cofetăria L’Amande vrea să se extindă la nivel național prin franciză

L’Amande, cofetăria cu laborator propriu pentru produse fără gluten a ajuns o cifră de afaceri de peste 130.000 euro, în creștere față de 2019.

În medie, clienții au cumpărat de aproximativ 100 de lei, iar traficul în cofetărie a ajuns la aproximativ 30 de persoane pe zi.

În 2020, cele mai cerute produse din segmentul patiserie fără gluten au fost gogoșile și croissantele.

Prăjiturile preferate au fost eclerele, amandinele și tortul doboș, iar pe segmentul sărat, cele mai cerute produse au fost sărățelele, paleurile, nugatul și cornulețele cu nucă.

Pentru 2021, L’Amande își propune extinderea la nivel național prin franciză, obiectivul fiind să ajungă în cel puțin patru mari orașe din România.

- Publicitate -

Vrei să-ți achiziționezi o locuință modernă? Cum să finanțezi schimbările majore?

Achiziționarea unei locuințe moderne este un obiectiv important pentru mulți dintre noi, dar poate părea o provocare financiară semnificativă....

Piața criptomonedelor, scădere puternică a capitalizării totale în august

În august 2024, piața criptomonedelor a resimțit o scădere cu 13,1% a capitalizării bursiere totale, influențată de preocupările macroeconomice...