Code of Talent atrage o finanțare Serie A în valoare de 1.7 milioane euro

Code of Talent încheie o rundă de finanțare Serie A în valoare de 1.7 milioane euro, condusă de Catalyst România în calitate de lead-investor.

La runda de investiții au participat și investitorii actuali, ROCA-X și SeedBlink.

Code of Talent este o soluție destinată instruirii angajaților, cu ajutorul căreia orice tip de conținut precum și programe de business pot fi transformate în secvențe de învățare și aplicare bazate pe micro-sarcini (microlearning).

Aceste micro-sarcini pot fi rezolvate de pe desktop sau telefonul mobil într-un interval de timp de circa 3 până la 7 minute.

Conceptul de microlearning se bazează pe faptul că oamenii asimilează mai ușor și mai bine informații dacă acestea sunt livrate în calupuri mici.

Rezultate și mai bune se obțin dacă ei fac schimb de idei și experiențe în cadrul unei comunități și primesc feedback de la manager.

Platforma a ajuns la 100.000 utilizatori în 2021 și este, astăzi, disponibilă în nu mai puțin de 18 limbi.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...