Coca-Cola este cea mai sustenabilă companie de băuturi din Europa

Coca-Cola HBC România a investit peste 13,6 milioane de euro în fabricile de la Poiana Negrii și Timișoara, în 2019.

Americanii au continuat investițiile în ambalaje sustenabile, 13% din cantitatea totală de PET folosit în 2019 de companie în ambalarea produselor sale fiind PET reciclat sau provenit din surse regenerabile.

Brandurile de ape minerale naturale Dorna și Poiana Negri sunt primele ambalate în PET 100% reciclat din România.

La începutul acestei săptămâni, Dow Jones 2020 – unul dintre cei mai importanți parametri de referință la nivel mondial în materie de sustenabilitate – a evaluat grupul Coca-Cola HBC drept cea mai sustenabilă companie de băuturi din Europa.

Este pentru a 7-a oară în ultimii 8 ani când compania este clasată pe locul 1 în Europa, iar cu rezultatul de anul acesta se clasează pe locul 2 la nivel global – al 10-lea an consecutiv când se clasează în primele trei.

Printre  măsurile care au făcut posibilă această clasare se numără reducerea cu 25% a intensității emisiilor de carbon de-a lungul lanțului valoric (comparativ cu 2010), introducerea de ambalaje din PET 100% reciclat pentru branduri de apă din 5 țări.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...