ClujHub devine cel mai mare spațiu de cowork din Europa de Est

ClujHub extinde comunitatea de antreprenori într-un nou sediu, în centrul orașului, ocupând etajul 3 din cadrul Centrului Comercial Central.

Lucrările de amenajare ale noului spațiu de cowork și evenimente vor fi finalizate în primăvară, iar ClujHub Central va deveni cel mai mare spațiu de cowork și de evenimente din Europa de Est, dedicat creativilor, antreprenorilor și dezvoltatorilor IT.

Cu un spațiu total ce va ajunge la 2,500 de metri pătrați, ClujHub Central oferă spații cu birouri private pentru echipe, cowork open space, săli de ședințe și săli de evenimente care vor putea primi de la 30 la 250 de persoane.

„Conceptul de hub înseamnă să construim comunități de antreprenori, de freelanceri și oameni cu inițiativă care doresc să se implice activ în piața în care activează. În prezent, comunitatea noastră cuprinde membri din domeniile IT, marketing, BPO, avem designeri și tineri talentați din domenii creative care au ales să se bucure de un mediu de muncă colaborativ și inspirațional. Fie că este vorba de un magazin online sau de un artist independent, le-am oferit spațiul potrivit pentru a-și desfășura activitatea, de la birouri personalizate până la spații de colaborare open space. Ne bucurăm că suntem o destinație și pentru digital nomads, adică pentru cei care aleg să călătorească în toată lumea și să lucreze din orașele pe care le vizitează”, a declarat Victor Miron, director executiv ClujHub.

Antreprenorul Cristian Dascălu a deschis, în 2012, ClujHub, pentru a aduce împreună oameni talentați, din domenii cât mai diverse, care, împreună, pot să schimbe comunitatea în care trăiesc. Extinderea într-un nou spațiu a fost o evoluție firească pentru a răspunde cererii de dezvoltare din comunitatea antreprenorială clujeană care de câțiva ani este în continuă creștere.

„Viziunea cu care am pornit la drum acum 5 ani a fost să devenim cel mai important centru de antreprenoriat din regiune, să găzduim conferințe, evenimente de networking și de accelerare, într-un spațiu generos, chiar în inima orașului. Toți cei care sunt în căutare de idei și de parteneri de afaceri, care vizează investiții sau acces pe piețe internaționale, care doresc să fie conectați la o comunitate de antreprenori, se vor simți aici ca acasă. Am început să atragem și start-up-uri din alte țări și ne dorim ca orașul Cluj-Napoca să devină un <start-up city> adevărat, cu un ecosistem antreprenorial puternic”, a declarat Cristian Dascălu, fondator ClujHub.

Avantajele ClujHub Central

„ClujHub are locația, are comunitatatea și, cel mai important, are un potențial fantastic. Mă ajută să pot să lucrez alături de oameni creativi într-un spațiu modern. Business-ul meu a fost „pe drumuri” o vreme, însă acum și-a găsit casa”, a spus Louis Havriliuc, un antreprenor care dezvoltă Simbound, produs tehnologic și media educațional.

Graficianul Ștefan Amatiesei spune că a ales ClujHub pentru că i-a oferit mediul și condițiile de care avea nevoie. „Îmi place că sunt într-un mediu activ și sunt înconjurat de tineri antreprenori și asta mă ajută să mă motivez să evoluez”, a spus Ștefan Amatiesei, care lucrează în domeniul creativ vizual: grafică, animație, ilustrație.

Parteneriat cu Banca Transilvania

„ClujHub Central este un loc inspirațional şi aspirațional din care vor porni multe idei şi afaceri. Va fi un nou workplace lifestyle, un nou trend. Ne bucurăm că avem ocazia, ca bancă, să contribuim la toate acestea şi la creşterea comunității de antreprenori. Felicităm echipa ClujHub pentru idee și implementare și le urăm succes în noua provocare”, a declarat Sergiu Mircea, director Marketing&Comunicare, Banca Transilvania.

ClujHub este susținut în acest proiect și de Morphoza, Antares, AI Consulting, LLA, Hostvision, ARIES Transilvania, SprintPoint Innovation Studio.

ClujHub Central a găzduit concepte noi de eveniment pentru Cluj-Napoca, precum Creative Mornings/Cluj, TEDxClujSalon, Cluj-Napoca Smart City Meetup, Start-Up Nation Meetup, Business Networking.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...