Cluj Business Campus a lansat un studio de podcasting as a service

Conceptul CBC Records își propune să se adreseze nevoilor de promovare digitală ale companiilor, dar și să încurajeze creativitatea tinerilor clujeni.

CBC Records oferă o gamă largă de servicii, de la producția de podcasturi audio și video, până la streaming, prezentări de produs și întâlniri în format hibrid (offline și online simultan).

Printre podcasturile deja abonate la studioul de producție se numără On Campus Podcast, Mic Check Radio, The Rada Way sau Secvențe – o serie de interviuri cu actori.

Prin colaborarea cu OWPN Academy studioul va oferi lecții de DJ-ing și producție muzicală, alături de artiști consacrați, pentru angajații din campus și nu numai.

Mai mult, CBC va finanța producția a câtorva proiecte media de tip vlog/podcast/streaming concert ale artiștilor aflați la început de drum.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...