Clinicile Dentare Dr. Leahu, venituri cumulate de peste 132 milioane lei în 2022

Rețeaua de clinici fondată și condusă de Dr. Ionuț Leahu înregistrează venituri cumulate de aproximativ 132,4 milioane lei pentru anul trecut, o creștere anuală cu 31% față de anul 2021.

În 2022, compania s-a extins cu două clinici noi, în Brașov și București, după investiții de 1,5 milioane de euro, ajungând astfel la 19 clinici în 13 orașe la nivel național.

Clinicile Dentare Dr. Leahu numără 169 de cabinete dentare, un laborator de tehnică dentară complet digitalizat și o echipă de peste 500 de angajați, dintre care 200 de medici și specialiști în anestezie generală.

Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală. Rețeaua dispune și de propriul centru de instruire pentru medici specialiști, medici rezidenți și asistenți medicali.

Fondatorul companiei, Dr. Ionuţ Leahu, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila și a urmat un program de master în implantologia dentară în Nurenberg, Germania.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Cât costă un implant dentar în România?

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...