Clinicile Dentare Dr.Leahu lansează aplicația mobilă DentalVerse

Trending

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu lansează DentalVerse, o aplicație mobilă proprie care digitalizează interacțiunea pacientului cu medicul stomatolog.

Platforma integrează funcţionalităţi care simplifică și fluidizează procesele și experiența pre și post accesare a serviciilor stomatologice. De asemenea, oferă posibilitatea de consult online și asistentul virtual inteligent Catrinel.

Pe termen mediu și lung, DentalVerse va îngloba funcționalități complexe, cu obiectivul de a deveni, prin tehnologiile folosite, o primă platformă de telestomatologie.

Disponibilă în Google Play și App Store, versiunea inițială pune la dispoziția pacientului posibilitatea de a-și crea simplu profilul și de a se înregistra, de a programa consultațiile fizice, de a solicita documente pentru consultație online și de a încărca documentele medicale.

De asemenea, acesta va putea găsi informații medicale utile și ghiduri post-tratament, trimite mesaje către medicii specialiști, plăti online și intra în programul de fidelizare.

Într-o etapă ulterioară de dezvoltare, aplicația va oferi posibilitatea de a adăuga un membru al familiei în profilul curent, accesul la istoricul medical, crearea planului de tratament pe o perioadă îndelungată, cu generare automată de programări.

CITEȘTE ȘI: Platforma „Vreau La” vizează să ajungă la 50.000 de utilizatori

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești