Clinicile Dentare Dr.Leahu lansează aplicația mobilă DentalVerse

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu lansează DentalVerse, o aplicație mobilă proprie care digitalizează interacțiunea pacientului cu medicul stomatolog.

Platforma integrează funcţionalităţi care simplifică și fluidizează procesele și experiența pre și post accesare a serviciilor stomatologice. De asemenea, oferă posibilitatea de consult online și asistentul virtual inteligent Catrinel.

Pe termen mediu și lung, DentalVerse va îngloba funcționalități complexe, cu obiectivul de a deveni, prin tehnologiile folosite, o primă platformă de telestomatologie.

Disponibilă în Google Play și App Store, versiunea inițială pune la dispoziția pacientului posibilitatea de a-și crea simplu profilul și de a se înregistra, de a programa consultațiile fizice, de a solicita documente pentru consultație online și de a încărca documentele medicale.

De asemenea, acesta va putea găsi informații medicale utile și ghiduri post-tratament, trimite mesaje către medicii specialiști, plăti online și intra în programul de fidelizare.

Într-o etapă ulterioară de dezvoltare, aplicația va oferi posibilitatea de a adăuga un membru al familiei în profilul curent, accesul la istoricul medical, crearea planului de tratament pe o perioadă îndelungată, cu generare automată de programări.

CITEȘTE ȘI: Platforma „Vreau La” vizează să ajungă la 50.000 de utilizatori

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...