Clinicile Dentare Dr. Leahu, investiție de 650.000 euro într-o locație la Brașov

Compania își propune să investească cel puțin 1,5 milioane euro până la finalul anului în suplimentarea rețelei cu 19 cabinete

Trending

Clinicile Dentare Dr. Leahu inaugurează al optsprezecelea centru stomatologic din rețea în data de 9 aprilie, la Brașov.

Investiția se ridică la 650.000 euro și asigură opt cabinete stomatologice, radiologie dentară digitală și spații special destinate pentru tratamentul copiilor. Toate cabinetele sunt dotate cu aparatură la cele mai înalte standarde medicale.

Echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Brașov este formată, deocamdată, din opt profesioniști, însă procesul de recrutare rămâne deschis.

Pacienții vor avea mai multe opțiuni de plată pentru serviciile stomatologice, printre care și cea cu card de credit, cu 12 sau 18 rate lunare fără dobândă, sau prin programul DentalCredit.

Centrul stomatologic va pune la dispoziția companiilor și abonamente corporate, prin care vor putea oferi angajaților acces la consultații și tratamente stomatologice.

Județul Brașov ocupă locul 5 în topul județelor din țară în ceea ce privește performanța industriei de stomatologie, cu venituri totale de peste 75 de milioane de lei în anul 2020, potrivit Coface.

București ocupă primul loc, cu 644,5 milioane lei, urmată de județele Cluj, Argeș și Timiș.

Compania își propune să investească cel puțin 1,5 milioane euro până la finalul anului în suplimentarea rețelei cu 19 cabinete.

CITEȘTE ȘI: Morphosis Capital Fund investește în rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești