Clinicile Dentare Dr. Leahu, investiție de 600.000 euro într-o clinică la Galați

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu deschide un nou centru stomatologic în Galați. Investiția se ridică la 600.000 euro pentru nouă cabinete dentare.

Acestea sunt dotate cu aparatură medicală de ultimă generație, un centru de radiologie și un spațiu special dedicat pentru tratamentul copiilor.

Echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu Galați este formată, deocamdată, din 11 profesioniști, dintre care patru medici și cinci asistenți medicali, iar procesul de recrutare rămâne deschis.

Noua investiție s-a realizat în sistem de parteneriat cu un antreprenor local, care a asigurat 20% din finanțarea centrului stomatologic.

Pentru serviciile stomatologice, pacienții vor avea mai multe opțiuni de plată, printre care și cea cu card de credit, cu 12 sau 18 rate lunare fără dobândă, sau prin programul DentalCredit.

Galați, pe locul 13 în țară după cifra de afaceri a cabinetelor stomatologice

Județul Galați se situează pe locul 13 la nivel național după cifra de afaceri totală a celor 15.650 de cabinete și rezultatul net al acestora.

București ocupă prima poziție în topul județelor din țară în ceea ce privește performanța industriei de stomatologie, urmată de Cluj și Argeș.

România înregistrează de patru ori mai multe cabinete decât în anul 2000, din care 95% sunt private, potrivit INS.

De altfel, piața privată de stomatologie a ajuns la 2,1 miliarde lei în 2020, aproape de 15 ori mai mare față de 2018.

- publicitate -

trebuie să citești