Clinica Illuma, cifră de afaceri de 80.000 euro în șase luni de la lansare

Lansată în luna mai, cu o investiție de 300.000 euro, Clinica Illuma a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 80.000 euro.

Jumătate din cifra de afaceri provine din serviciile medicale estetice, iar 5% dintre clienții clinicii au fost bărbați.

20% dintre clienți au apelat la Clinica Illuma pentru servicii medicale de patologie. Un procent similar a accesat servicii de înfrumusețare și terapie corporală.

În plus, 10% din cifra de afaceri provine din magazinul online dezvoltat ca side business în contextul pandemic și care oferă produse de îngrijire pentru acasă.

Clinica este axată pe servicii de dermato-estetică minim-invazive. Alexandra Crâșmaru, fondatoarea Clinicii Illuma, explică:

Proiectul a fost finalizat încă dinainte de pandemie, însă, declararea stării de urgență ne-a forțat să amânăm deschiderea cu două luni. Am ajuns în luna august la o medie de 60 clienți noi/lună, o triplare față de primele luni de funcționare

Peste 250 de clienți au trecut pragul clinicii până la finalul anului, aceștia accesând servicii cu o valoare medie de 350 de euro/client.

Pentru 2021, Alexandra Crâșmaru își propune creșterea cu 50% a cifrei de afaceri, dar și extinderea și diversificarea serviciilor oferite în cadrul clinicii.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...