Clienții pot lucra remote din grădina centrului comercial Parklake prin Nooka Space

În urma unui parteneriat în exclusivitate pentru București, Nooka Space instalează primul birou smart în grădina ParkLake, redefinind conceptul lucru remote.

Nooka Space este start-up-ul irlandez care a inițiat în 2020 primul concept de birouri smart de proximitate la nivel global.

În grădina Park Lake este disponibil modelul de birou Nooka One, care cuprinde două stații de lucru, internet de mare viteză, mobilier și accesorii moderne.

Accesul se poate face prin intermediul aplicației mobile, ce poate fi descărcată din Google Play pe dizpozitive de tip Android și IOS.

Cei care aleg să lucreze în biroul mobil pot controla calitatea aerului, iluminarea, încălzirea, plățile și rezervările inteligent, prin intermediul aplicației mobile.

Biroul este prevăzut și cu purificator de aer și lumini UV-C, pentru a dezinfecta spațiul și a menține cele mai înalte standarde sanitare.

Biroul Nooka Space poate fi închiriat în baza unui abonament lunar sau a unor tarife orare, în funcție de necesități.

Facilitățile de producție ale startup-ului irlandez se află în România, la Cluj-Napoca, iar instalarea și transportul sunt gratuite pe întreg teritoriul UE.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...