Class Park Târgoviște a ajuns la investiții totale de 10,5 milioane euro

Class Park Târgoviște, ansamblul dezvoltat de antreprenorii locali Ioana și Răzvan Luca, a finalizat în acest an al noulea bloc din complex, unitate unde 70% din apartamente sunt deja vândute.

Complexul rezidențial a fost dezvoltat pe parcursul ultimilor 10 ani cu un buget de 10,5 milioane de euro. La finalizare, estimată pentru 2021, ansamblul va avea un total de 15 blocuri și 7 case, investiția totală urmând să ajungă la 20 de milioane de euro pentru toate unitățile rezidențiale, parcări, infrastructură și facilitățile din complex: locuri de joacă, spații verzi și de relaxare, piscină, sală de fitness, bibliotecă în aer liber și zonă de grătar.

Class Park Târgoviște a fost recent certificat de WorldBlu, companie care a patentat sistemul „Freedom at Work”, o recunoaștere a mentalității sănătoase din cadrul culturii organizaționale. Astfel, Class Park a fost oficial recunoscută pentru una din cele mai sănătoase mentalități din lume privind locul de muncă. WorldBlu este o organizație de renume la nivel mondial, oferind certificări pentru companii precum: Groupon, Hulu, Rev Asia sau Zappos.

Comunitatea Class Park numără în prezent 600 de membri, majoritatea fiind tinere familii fie la început de drum, fie cu unul sau doi copii. Totodată, unul din segmentele noastre țintă sunt localnicii care lucrează în afara granițelor României și achiziționează apartamente ca investiție oferindu-le apoi la închirat”  explică Răzvan Luca, CEO Class Park.

Cele mai vândute unități sunt cele cu 2 camere, reprezentând 50% din totalul vânzărilor, urmate de studio-uri – 33% și apartamentele cu 3 camere – 17%.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...