Clara, primul chatbot care emite poliţe de asigurare

ASIROM anunţă o premieră absolută pe piaţa locală: lansarea asistentului virtual Clara, primul chatbot inteligent care emite poliţe de asigurare de călătorie. Clara a fost dezvoltată în colaborare cu Druid şi a fost lansată în producţie în doar o lună de zile.

Clara integrează tehnologie OCR prin care scanarea, trimiterea şi verificarea datelor din buletin se realizează în câteva secunde, este integrată cu ING pentru procesarea rapidă a plăţilor şi comunică în permanenţă prin servicii web cu sistemul intern utilizat de ASIROM.

Prelucrarea datelor este aprobata de utilizator, acesta primind automat pe email acordul de procesare a datelor conform reglementărilor GDPR, confirmarea de plată şi poliţa de asigurare, în mai puţin de 10 minute de la iniţierea procesului.

„Clara are un bagaj de cunoștințe impresionant”

„Clara este un prim pas pe care ASIROM îl face în dezvoltarea de noi canale de emitere a poliţelor de asigurare, într-o experienţă 100% digitală, mobilă şi modernă. Demarăm cu poliţele de călătorie, însă nu excludem în viitor emiterea asistată de chatboţi a asigurărilor de sănătate sau a asigurărilor CASCO” declară Cristian Ionescu, Preşedinte Directorat, ASIROM.

„Clara are un bagaj de cunoştinţe impresionant. În doar câteva săptămâni a învăţat toate cazurile de asigurări de călătorie, indiferent că vorbim de deplasări în scop de muncă, turistic, afaceri, sport sau şoferi profesionişti. Ea oferă alternative şi recomandări, cunoaşte preţurile in funcţie de zonele de călătorie, ştie tipurile de despăgubiri pentru cheltuieli medicale, spitalizări, decese, pierderi de bagaje. Clara este un asistent literat care stă la dispoziţia clienţilor 24 de ore în fiecare zi” a completat Liviu Drăgan, CEO Druid.

Druid este singura companie din România specializată în proiectarea şi dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe tip Enterprise, şi unul dintre puţinii furnizori la nivel global care acoperă toate tipurile de implementări – cloud, hybrid sau on-premise.

Sutele de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...