All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 27 ianuarie | 2021
0.3 C
București

Clădirea H Victoriei 109 va fi administrată de Global Vision

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe și compania Global Vision au semnat un acord de colaboare care vizează oferirea de servicii de tip property management pentru proiectul de spații de birouri H Victoriei 109.

Astfel, Global Vision preia administrarea proprietății amplasate pe Calea Victoriei.

Proiectul a fost finalizat și urmează să întâmpine primii chiriași începând cu luna iulie. Imobilul beneficiază de o suprafață totală de 7.300 mp construiți și 5.685 mp suprafață totală închiriabilă – dintre care peste 85% sunt reprezentați de spații de birouri, aproximativ 11% spații comerciale și 3,59% spații de depozitare, iar regimul de înălțime este P+7.

Lucrările de restaurare și consolidate ale imobilului au fost întreprinse cu respectarea celor mai înalte standarde, vizând, totodată, obiectivele de mediu corporative și organizaționale. Trasăturile arhitectonice ale clădirii au fost prezervate, iar fațada edificiului a fost readusă la imaginea sa originală.

În plus, H Victoriei 109 dispune de toate facilitățile oferite de clădirile de birouri moderne: pardoseală flotantă, sistem de ventilație cu admisie de aer proaspăt, consum redus de energie, lumină naturală și spații de tip open space.

- PUBLICITATE -