CJ Cluj a scos la licitație infrastructura de acces din parcul industrial Tetarom 5

Consiliul Judeţean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) anunţul privind licitarea lucrărilor de execuţie a obiectivului de investiţii „Parc Industrial Tetarom 5 – infrastructură de acces”.

Vor fi realizate conexiuni la cele mai importante două artere rutiere care străbat zona, respectiv Drumul Naţional DN 15 şi Autostrada A3 – Braşov-Târgu-Mureş-Cluj-Oradea.

Astfel, pe lângă calea de acces în lungime de 1,92 km care asigură legătura DN 15 la A3, vor mai fi construite un sens giratoriu la intersecţia cu DN15, un acces simplu la A3 şi, în ultimă fază, un pod peste râul Arieş în lungime de 151 m, cu o lăţime de 13 m.

Valoarea totală estimată a acestui contact de lucrări este de 34.021.959,8 lei fără TVA.

Conform anunţului, lucrările de execuţie vor dura maximum 16 luni de la data emiterii ordinului de începere, interval care va include şi perioada de timp friguros.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 19 octombrie 2020, ora 15:00, iar criteriul de atribuire al contractului este cel mai bun raport calitate-preţ.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...