CityLink, un nou serviciu de car sharing în București

  • CityLink a fost înființat de o echipă locală de antreprenori, finanțată de Neogen Capital,
  • Flota CityLink cuprinde de 150 de automobile Toyota Yaris și Toyota Corolla, toate cu propulsie hibridă și cutie de viteze automată,
  • Prețul începe de la 0.6 lei/minut plus 0.8 lei/km (în funcție de tipul automobilului), cu un maxim zilnic de 140 de lei.

În plus, prin intermediu opțiunii „Park & Keep”, CityLink permite și rezervări de lungă durată, până la mai multe zile consecutiv, în funcție de nevoile utilizatorului.

Toți utilizatorii noului serviciu beneficiază de parcare gratuită în toate parcările din București administrate de municipalitate, indiferent de timpul de staționare.

„Orașele inteligente au nevoie de mobilitate inteligentă, iar serviciile de tip car sharing contribuie la eliminarea barierelor esențiale din traficul Capitalei și al întregii țări – dependența de disponibilitatea altui șofer. În plus, prin utilizarea unor mașini hybrid contribuim activ și la reducerea poluării”, declară Igor Grosu, CEO CityLink.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...