City Park Mall aduce branduri noi în Constanța

City Park Mall aduce, în premieră în Constanța, cele mai în vogă branduri internaționale și locale ale momentului.

Cosmeticele de la Pupa, Yves Rocher, produsele de îngrijire Sabon și jeansii Levi’s, sunt de acum disponibile pentru constănțeni la City Park Mall, iar în perioada imediat următoare o pleiadă de noi branduri sunt așteptate să-și facă apariția în același centru comercial.

Foarte bine cunoscute și apreciate de către români pentru calitatea produselor și a serviciilor de îngrijire și machiaj pe care le oferă clienților lor, Sephora, MAC și Melkior vor inaugura noile magazine la începutul acestei veri, iar celebrul salon de infrumusețare Anastasia Beverly Hills, apreciat de vedetele internaționale, urmează sa deschidă prima locație din afara Bucureștiului tot la City Park Mall.

Magazinele Reserved, Mohito, House, C&A, New Yorker, Motivi, Victoria Gallery, Louis Purple, DS Damat,  Colins, CCC, Kultho, Teilor, Pimkie, Hermosa, Lego, Noriel Megastore, Geox, Altex, Deichmann și English Home vor fi și ele inaugurate în City Park Mall în săptămânile ce urmează.

Mai mult, alte câteva branduri au decis să intre pentru prima dată în România, direct pe piața constățeană, la City Park Mall, precum brandul de cosmetice profesionale NYX.

City Park Mall aduce și un centru wellness

În plus, World Class realizează o investiție semnificativă, de peste un milion de euro, la Constanța. Liderul de piaţă în industria de wellness autohtonă va inaugura în iunie un nou club de fitness. Locația se va întinde pe o suprafață de peste 1.700 m2 și va pune la dispoziția clienților o sală de sport cu echipamente de ultimă generație, un studio de aerobic și o sală modernă de cycling. De asemenea, centrul include o zonă de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags și Core Bags. Pasionații de sport se vor putea încărca cu energie în piscina semi olimpică sau deconecta de la activitățile zilnice în sauna uscată. Noul World Class se va dezvălui sub un design modern și elegant, iar tavanul skylight va oferi o infuzie de lumină naturală, creând o atmosferă relaxantă în toate zonele clubului.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...