City Business Center are o fata noua

City Business Center a incheiat luna aceasta lucrarile de modernizare a cladirii. Acestea au presupus refacerea fatadei, a facilitatilor din interior dar si reamenajarea parcarii.

Cladirea de birouri clasa A aflata in centrul capitalei dispune acum de 100 de locuri de parcare proprii, pazite in permanenta. Acestea pot fi suplimentate cu locuri de parcare apartinand sectorului 3, inchiriabile lunar. Chiriasii beneficiaza de asemenea de patru lifturi Schindler si de o noua receptie.

„O schimbare era necesara. Dorim sa oferim chiriasilor nostri cele mai bune conditii. Dorim sa ne ridicam la nivelul pe care incercam sa-l promovam in domeniul managementului proprietatilor imobiliare. Pornind de la avantajul pozitiei in centrul Bucurestiului am cautat sa dezvoltam brand puternic. Tocmai experienta bogata in domeniu ne spune ca pentru a fi in top trebuie sa oferim in permanenta maximum de calitate.” a declarat managerul City Business Center, Cristian Boiangiu.

Modernizarea cladirii nu a adus dupa sine cresterea pretului de inchiriere. In conditiile in care rata de ocupare a cladirilor de birouri a scazut cei care au de castigat sunt in primul rand clientii. Ei pot obtine un grad de calitate sporit la acelasi pret.

„Intelegem perioada economica prin care trece Romania. O companie atenta la ceea ce se intampla in jurul ei si in consecinta capabila sa se adapteze este o companie care nu doar supravietuieste crizei dar care si inlesneste revenirea la parcursul normal al lucrurilor. Credem in aceasta filosofie de afaceri si de aceea incercam pe cat posibil sa ajustam preturile la nivelul pietei.” a declarat managerul City Business Center.

City Business Center – date cheie si chiriasi

Cladirea de birouri are 11 etaje si o suprafata totala de 14.000 mp, iar in momentul de fata printre companiile gazduite de City Business Center se afla Astra Asigurari, Media Gamma Publishers, Libra Bank, Unicredit Tiriac Bank, BDO Audit.

TNG Real Estate Management se ocupa de administrarea mai multor cladiri de birouri, centre commerciale si hoteluri din Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Constanta.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...