CIT One a închiriat 1.000 mp în clădirea Paris din Sema Parc

River Development, dezvoltatorul proiectului mixed-use Sema Parc, anunță semnarea unui nou contract de închiriere cu CIT ONE pentru un spațiu de birouri de aproximativ 1.000 mp, în cadrul clădirii de birouri Paris.

Noul chirias a preluat spațiul în luna aprilie 2020 iar sediul a devenit operational de la începutul lunii iunie 2020, pentru o perioadă de 5 ani.

Clădirea Paris are o suprafață închiriabilă de 10.100 mp dispuși la parter și etajul 1. Noul sediu al companiei CIT ONE – furnizor de servicii integrate de transport, procesare și depozitare valori de pe piața românească, se întinde pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp și ocupă parțial etajul 1 al clădirii.

În ultimii ani, River Development a livrat clădiri de birouri clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de 60.000 mp, din care peste 38.000 mp în Sema Parc.

Primele trei clădiri: Bruxelles, Paris și Berlin sunt deja livrate.

Printre chiriași se numără: Tribunalul Bucuresti Sectiile Civile VI și VII, Brico Depot, ALTEN România, Studio Moderna, Trylon, PTC Eastern Europe, Mega Image, World Class România și alții.

La ce proiecte lucrează River Development

River Development dezvoltă proiectele Sema Parc (Splaiul Independenței) și The Light (Bulevardul Iuliu Maniu).

Focusul dezvoltării în Sema Parc este pe cele două clădiri de birouri de clasa A: London & Oslo , care vor avea o suprafață totală închiriabilă de 31.524 mp (London – 21.347 metri pătrați, Oslo – 10.177 metri pătrați). Clădirile sunt estimate pentru livrare in T3 2021.

În ceea ce privește proiectul The Light, cu funcționalități în domeniul office și rezidențial și alte facilități conexe, vorbim despre o suprafață totală construită de peste 150.000 de metri pătrați, dintre care aproape 100.000 de metri pătrați reprezintă suprafața închiriabilă de birouri.

The Light One este prima clădire de birouri livrată din cele trei planificate, cu o suprafață închiriabilă de peste 21.000 mp (GLA) și un regim de înălțime de 11 etaje (2S + P + 10 etaje + etaj tehnic).

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...