Cineplexx Satu-Mare se deschide în 12 septembrie

Cineplexx Satu-Mare își deschide ușile pentru public pe data de 12 septembrie și aduce în Shopping City Satu Mare tehnologii video 4K și Real 3D, în urma unei investiții de 3 milioane de euro.

„Suntem foarte încântați să deschidem primul multiplex din Satu Mare. Cinefilii se vor putea bucura de o experiență de film excepțională, cu cea mai bună tehnologie și la cel mai înalt grad de confort, o experiență pentru care Cineplexx este deja cunoscut”, a explicat Christof Papousek, Managing Partner și CFO al Cineplexx / Grupul Constantin Film.

Noul multiplex este cel de-al treilea deschis în România din primăvara acestui an, când Cineplexx a intrat pe piața locală, și va fi urmat de alte două deschideri, la Sibiu și Târgu Mureș.

Tehnologie de ultimă oră în primul multiplex din județ

„Spectatorii sătmăreni se vor putea bucura de asemenea de tehnologia audio Dolby Atmos, care permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui realistă, în funcție de acțiunea din film, oferind astfel o experiență de vizionare cu totul excepțională”, a completat Michael Redtenbacher, Head of Project Development & Cinema Technology al Cineplexx / Grupul Constantin Film.

Cele cinci săli ale noului multiplex au mai mult de 700 de locuri în total, și includ scaune speciale pentru cupluri, o premieră absolută în România, precum și alte tipuri de locuri cu grad sporit de confort, precum Premium și Deluxe.

Ecranele au o suprafață totală de peste 250 mp și integrează tehnologii de vârf și cele mai înalte standarde de calitate.

Zile de naștere și petreceri private la cinema

Cineplexx va oferi posibilitatea organizării de evenimente speciale, zile de naștere sau petreceri chiar în sălile de cinema.

În același timp, spațiul noului multiplex va fi disponibil și pentru petreceri de companie sau alte tipuri de evenimente private, cu proiecții de film, inclusiv maratoane de film sau evenimente speciale (piese de teatru, conferințe etc.).

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...