Cinema în aer liber în sectorul 3

Primăria Sectorului 3 organizează în colaborare cu Metropolis Film cea de-a IV-a ediție ‘Cinema în aer liber’.

Evenimentul se va desfășura timp de cinci săptămâni în perioada 4 august-6 septembrie, în parcul Titan — Insula Artelor (acces din str. Liviu Rebreanu), unde vor fi proiectate cele mai bune 12 filme europene și de autor ale momentului, precum și o selecție de filme clasice îndrăgite și apreciate de publicul cinefil.

Deschiderea oficială a cinematografului în aer liber vă avea loc duminică, 2 august, de la ora 20.30, în parcul Titan, cu un concert ‘Zoli TOTH Project’.

În cadrul ediției din acest an, 12 filme premiate sau nominalizate recent la festivaluri internaționale de prestigiu, precum și o selecție de filme clasice americane și franțuzești vor fi proiectate de marți până duminică, de la ora 21.30, utilizând cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m˛, și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, ce permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...