Cine sunt polonezii de la Martes Sport, noul retailer de pe piața locală

Martes Sport, cel mai mare retailer de articole sportive din Polonia, a intrat recent pe piața locală și pregătește noi unități în mai multe centre comerciale din țară.

Magazinele Martes Sport din Europa ocupă o suprafață cuprinsă între 270 și 2.579 m2 și vând articole sportive de marcă pentru practicarea celor mai populare discipline sportive.

Primul magazin a fost lansat în 2005 în Czeladz, iar compania a evoluat progresiv și a ajuns la peste 350 de magazine în Polonia. Pe lângă țara de origine, Martes are magazine în Cehia și România.

Martes Sport are patru magazine în România

Primele magazine ale polonezilor s-au deschis în decembrie 2019 în Retail Park – Curtea de Arges (6 decembrie) și River Plaza Mall Râmnicu Vâlcea (18 decembrie.) Anul acesta au fost deschise alte două magazine, în Nest Miercurea Ciuc (13 mai) și Timisoara Retail Park (25 iunie).

În acest trimestru, Martes va deschide un magazin nou și în proiectul Nest Oradea.

Pentru această unitate, se caută Store Manager și Sales Assistant / Casier.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...