Cine sunt chiriașii centrelor comerciale Winmarkt România

Winmarkt a publicat raportul financiar aferent primului semestru al anului 2018, din care reiese să rata de ocupare a ajuns la 97,5%, iar numărul de contracte de închiriere semnate a ajuns la 231.

Cu toate acestea, la nivelul grupului IDG, centrele comerciale Winmarkt România aduc doar 6,5% din totalul veniturilor din închirieri, de circa 74,1 milioane euro în primul semestru al anului.

Cine sunt chiriașii centrelor comerciale Winmarkt România

Carrefour Market este cel mai mare chiriaș, fiind prezent în 11 centre comerciale Winmarkt și cu o cotă din totalul veniturilor din chirii ale grupului de circa 10%. H&M are 6 contracte semnate și aduce circa 7.7% din venituri, iar Pepco cu 11 contracte aduce circa 4% din veniturile generale din chirii.

Alți chiriași importanți sunt: Drogerie Markt (5 contracte), B&B (7 contracte), Altex (3 contracte), Sensi Blu (4 contracte).

39% din totalul retailerilor prezenți în centrele comerciale Winmarkt România comercializează haine, iar 42% din totalul retailerilor prezenți în aceste centre sunt magazine locale, 23% branduri naționale și 35% branduri internaționale.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...