Cine a castigat Dacia oferita de Profi la Botosani

.
.

Trecerea sub brandul PROFI a magazinelor botosanene preluate de la operatorul local PITA a fost marcata prin extragerea bonului care va desemna fericitul proprietar al unei masini Dacia Logan.

Tombola „Castigi cu PROFI” s-a desfasurat in magazinele PROFI de pe strazile Stefan cel Mare, Grivita, Primaverii, Bucovina si George Enescu in perioada 1 martie – 13 aprilie 2014, iar extragerea a avut loc in fata unitatii din str. George Enescu.

Participanti la aceasta tombola au fost toate persoanele in varsta de peste 18 ani care au facut cumparaturi de minimum 50 de lei la oricare din magazinele PROFI.

Castigatorul are acum la dispozitie 10 zile pentru a-si ridica premiul, iar daca nu se prezinta in acest interval, masina ii va reveni posesorului talonului extras ca si rezerva.

Bonul castigator are numarul 3840, iar cel de rezerva are numarul 1442.

Tombole similare au fost organizate atat in 2012 la Sibiu, cat si anul trecut la Cluj si Galati, premiile fiind de fiecare data masini Dacia Logan. Pentru a rasplati fidelitatea clientilor sai, PROFI pregateste si alte astfel de evenimente in viitorul apropiat.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...