Cinci targuri imobiliare Project Expo in 2012

sursa foto: info-heaven.ro

Targul Imobiliar PROJECT EXPO va fi organizat si in 2012 in cinci locatii: Sala Palatului – 9-11 martie; Palatul Copiilor – 11-13 mai; Sala Palatului – 13-15 iulie; Sala Palatului – 14-16 septembrie; Palatul Copiilor – 16-18 noiembrie.

Ca si anul trecut, Targul Imobiliar PROJECT EXPO deschide seria evenimentelor imobiliare ale anului.

 

Prima editie, din 9-11 martie de la Sala Palatului, este una speciala, intrucat aniverseaza trei ani de la primul targ Project Expo.

 

La Targul Imobiliar PROJECT EXPO vor fi prezente pentru prima data si standuri cu oferte pentru locuinte ecologice. Iar pentru cei interesati, printre expozanti se vor numara si firme care construiesc proprieti in vecinatatea Capitalei, langa padure, sau chiar in zona montana.

 

O alta noutate va fi prezenta unui stand special in cadrul fiecarei editii, dedicat unui constructor de case mai putin conventionale. Mai exact este vorba de locuinte facute din alte tipuri de materiale decat cele standard, cum sunt cele ecologice sau de locuinte care pot fi incadrate fara nicio indoiala in categoria celor futuriste.

 

Mai mult, organizatorul promite ca vor fi organizate si tombole, iar la fiecare editie din acest an se vor castiga excursii in diverse capitale europene, dar si invitatii la concertele “marca Project Events” si alte premii speciale.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...