Cifrele Project Expo – martie 2011 – GALERIE FOTO

.

7.000 de vizitatori, 25 de precontracte incheiate, 7 contracte de vanzare-cumparare, 30 de rezervari si 563 de vizionari. Sunt cifrele anuntate de organizatori pentru cele trei zile de desfasurare ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO, care a avut loc la Sala Palatului, week-endul trecut, intre 18 si 20 martie.

“Vineri dimineata mai aveam 25 de apartamente libere, am vandut 5, iar in perioada imediat urmatoare avem programate intalniri pentru tranzactionarea celorlalte, ca urmare a contactelor stabilite pe perioada targului. Suntem siguri ca o sa le vindem pe toate”, spunea, cu cateva ore inainte de inchiderea targului, Lacramioara Munteanu, consilier vanzari Metropolitan Residence.

La fel de optimisti sunt si reprezentantii companiei Premier Service, care au facut 7 precontracte si contracte de vanzare-cumparare. “Am dat peste 4.000 de pliante cu oferte si am mers la 30 de vizionari in doua zile. Unul dintre clienti a semnat pe loc si a platit cu banii jos. Mai mult de atat, una dintre cladirile la care abia am inceput constructia, Luchy Residence, a fost vanduta in proportie de 20%” spune Giulio Angheloiu, manager al companiei.

“Gradul de interes a crescut semnificativ fata de anii trecuti. Saptamana viitoare urmeaza sa contactam peste 200 de potentiali clienti, iar pentru 10 am facut déjà oferte concrete. A fost un succes”, spune Alexandra Nicolaie, consultant vanzari Colina Marei, companie care dezvolta doua complexuri rezidentiale, unul in Sinaia, si altul in Bucuresti. Iar interes a existat pentru ambele, atat pentru apartamentele de vacant, cat si pentru cele din Prelungirea Ghencea.

De zeci de vizionari au avut parte si dezvoltatorii Imobil Apusului. “Aproximativ 70 de oameni au mers sa vada cladirea”, povesteste Magda Toader, consultant vanzari.

De aceeasi supriza a avut parte si Mioara Serban, consultant de vanzari al unei companii care dezvolta un bloc in zona Lujerului. “Numarul de vizionari a fost mult peste asteptari, astfel incat sambata dimineata am fost nevoiti sa mobilizam toata echipa pe santier, chiar si oamenii care nu au nicio legatura cu vanzarile”, povesteste ea.

La finalul zilei de sambata si reprezentantii South Pacific erau chemasera “ajutoare”. “Am avut 30 de vizionari si discutii cu mai mult de 500 de persoane.

Interesant este ca a existat interes atat pentru locuintele ecologice din Avalon, care nu depasesc ca pret 70.000 de euro, cat si pentru vilele din ansamblul Sidney, a caror valoare ajunge pana la 300.000 de euro”, spune Mona Ardeleanu, coordonator de PR al companiei.

Ca optimismul dezvoltatorilor poate fi exagerat sau nu o vor demonstra doar contractele de vanzare cumparare viitoare.

 

Sumar Project Expo – editia 18-20 martie:

– 7.000 de vizitatori

– 31 de rezervari

– 25 de precontracte

– 7 contracte de vanzare-cumparare

– 563 de vizionari

– Cea mai ieftina proprietate: garsoniera la 24.000 de euro, 25 metri patrato utili, situata in Popesti Leordeni

– Cea mai scumpa proprietate: vila 500.000 euro, Pipera-Tunari

– Lansari: au fost anuntate inceperea constructiilor la 6 complexuri rezidentiale noi, in valoare totala de 25 milioane euro.

 

Urmatoarea editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO se va desfasura in perioada 20-22 mai, la Palatul Copiilor.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...