Cifrele din spatele succesului Scandinavia și Fortuna Residence

.
.

Cu peste 1100 de locatari mutati, noua blocuri construite si alte doua in constructie, Scandinavia si Fortuna Residence reprezinta un exemplu de succes in vanzari rezidentiale pe  timp de criza.

Complexul rezidential dispune de spatii verzi amenajate, doua parcuri, doua locuri de joaca, teren de basket, volei si fotbal, alei si strazi asfaltate, iluminat public, market si RATB pana in incinta ansamblului.

“Nu avem taxe de mentenanta sau costuri ascunse, finisajele sunt perfecte si constructiile sigure, designul modern, preturile mici iar vecinii de o foarte buna calitate. Acestea sunt principalele motive pentru care  95% din apartamentele finalizate sunt vandute” declara Nicolae Stanga, reprezentantul  companiei Premium Imobiliare, agentul exclusiv de vanzare al proiectului.

Promotii de pana la 5000 euro

In lunile septembrie si octombrie discount-urile oferite pentru pentru ultimele apartamente de vanzare din blocurile 2 si 3 ale complexului Scandinavia ajung pana la 5000 euro iar pentru Fortuna Residence se ofera gratuit loc de parcare subteran in valoare de 2900 euro.

Preturi finale de la 30.800 euro cu loc de parcare gratuit, finisaje complete si aer conditionat cadou

Preturile de vanzare incep de la 30800 euro  pentru o garsoniera de 50 mp  construiti, de la 37.800 euro pentru apartamente cu 2 camere tip studio de 60,52 mp construiti, de la 49.400 euro pentru  apartament cu 2 camere de 73,55 mp construiti si de la 73.500 euro pentru 3 camere de 127 mp construiti.

Dezvoltatorii ofera gratuit loc de parcare subteran pentru Fortuna Residence si loc de parcare suprateran pentru Scandinavia, finisaje complete, aerul conditionat si corpurile de iluminat cadou.

Pana acum, in prima faza de constructie a celor doua ansambluri rezidentiale, au fost investite peste 30  milioane de euro. Acesta suma include costurile pentru constructia apartamentelor cat si pentru dezvoltarea infrastructurii, spatiilor verzi si a celorlalte facilitati.

Prima faza a constructiei cuprinde 13 blocuri si se va finaliza in 2014, pana acum fiind construite 11 imobile.

Recent a fost facuta achizitia a inca 16 ha de teren pentru  faza a doua a proiectului, faza ce presupune constructia a inca 25 blocuri, spatii verzi  si a numeroase facilitati.

Detalii despre proiect și prețuri pe pagina dedicată complexului ProprietariDirect.ro

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...