Cifra de afaceri Sport Play Systems a depășit 30 milioane lei în 2023

Compania are 13 proiecte în diferite faze de dezvoltare, toate urmând a fi predate în acest an

Constructorul de skateparkuri și zone de joacă Sport Play Systems a finalizat anul trecut 20 de proiecte în întreaga țară. Cifra de afaceri a companiei a ajuns la 30,3 milioane lei, în creștere cu 175% față de 2022.

Skatepark Sfântu Gheorghe este cel mai amplu proiect finalizat anul trecut de Sport Play Systems. Cu o suprafață totală de 3.000 mp, obiectivul deservește discipline precum skateboarding, BMX și rollerblading.

La sfârșitul lui 2023, compania a inaugurat și parcul „Faleza Dunării” Brăila, un centru mixt de agrement, cu zone de joacă, fitness și sport extrem dedicat tuturor categoriilor de vârstă.

CITEȘTE ȘI: Profit net de 114 milioane lei pentru Transelectrica

Sport Play Systems a mai realizat proiecte pentru clienți din Cluj, București, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Oradea, Brăila, Bistrița, Călărași, atât din zona publică, cât și companii private.

Prima lucrare din 2024 va fi predată în această primăvară, atunci când compania va finaliza proiectul de furnizare și instalare echipamente de joacă și fitness urban în faza a doua a Parcului Liniei din București. 

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...