Chromosome Dynamics se listează la Bursa de Valori București

La doi ani de la înființare, compania are o cifră de afaceri de 4,75 milioane lei și estimează o creștere a acesteia cu 600% până în 2023

Trending

Chromosome Dynamics se va lista joi, 5 mai 2022, pe SMT AeRO (administrat de Bursa de Valori București) sub simbolul bursier CHRD.

Chromosome Dynamics este un start-up inovativ, al cărui obiect de activitate principal este dezvoltarea de Machine Learning și Artificial Intelligence cu impact asupra dezvoltării sectorului agro.

La doi ani de la înființare, compania are o cifră de afaceri de 4,75 milioane lei și estimează, în baza produselor dezvoltate sau în curs de dezvoltare, o creștere a acesteia cu 600% până în 2023.

Cel mai avansat proiect al companiei este Agrobazar, o platformă digitală care revoluționează modul în care se desfășoară procesele de consultanţă și vânzare-cumpărare în domeniul agricol.

De la momentul lansării din 2021 și până în prezent, vânzările totale prin platformă au depășit 2.,5 milioane de lei. În total, website-ul agrobazar.ro a avut peste un milion de vizitări unice.

Printre acționarii companiei se numără Bittnet Systems, dar și Agista, primul fond de investiții românesc cu focus pe piața AeRO.

CITEȘTE ȘI: Impact Developer & Contractor oferă o acţiune gratis la două deţinute

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești