Chromosome Dynamics a lansat versiunea Beta a rețelei de socializare Homeland, în sistem închis

Chromosome Dynamics (simbol bursier CHRD) a lansat în sistem închis (maxim 10.000 utilizatori) rețeaua de socializare și responsabilizare socială Homeland.

Homeland, o platformă inovatoare care redefinește experiența utilizatorilor în mediul de socializare online, își propune să devină o forță pozitivă și inspirațională în rândul rețelelor de socializare, subliniind valorile reale, cultura și un stil de viață echilibrat.

”Homeland se angajează să ofere un mediu virtual sigur și pozitiv pentru toți utilizatorii săi. Într-o perioadă în care problema securității online devine tot mai importantă, Homeland se distinge prin eforturile sale pentru a crea un spațiu în care utilizatorii să se simtă în siguranță și respectați. În plus, contrastând cu „junk content”-ul care inundă alte platforme, Homeland pune în prim-plan conținutul de calitate prin selectarea intereselor încă de la crearea contului, oferind o resursă valoroasă pentru cei în căutarea de cunoaștere și conexiuni semnificative. Versiunea beta a aplicației noastre începe să fie deja populată cu utilizatori care au înțeles viziunea Homeland și să ne susțină în această primă etapă din experiența ”de acasă””, relatează Ionel Mugurel Gabriel.

În cadrul rețelei Homeland, utilizatorii pot forma grupuri bazate pe interese (numite comunități), astfel încât să poată explora subiecte de interes în profunzime. Versiunea beta a aplicației oferă posibilitatea de a crea comunități gratuite, urmând ca utilizatorii să poată monetiza conținutul distribuit în versiunea oficială Homeland 1.0.

”Suntem foarte încântați de lansarea rețelei de socializare Homeland pentru testarea internă. Deși în acest stadiu al aplicației nu va fi disponibilă opțiunea de a crea comunități plătite sau posibilitatea de promovare prin CHRDads – funcționalități disponibile în versiunea oficială Homeland 1.0 de la finalul lunii septembrie – utilizatorii pot testa funcționalitățile de bază, ajutându-ne la perfecționarea acestora și la eliminarea eventualelor probleme.”, adaugă director general Chromosome Dynamics.

Puteți afla mai multe despre rețeaua de socializare Homeland aici.

Descarcă versiunea Homeland Beta acum din AppleStore sau GooglePlay.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...