Chirurgul pediatru Andreea Șerban va lansa aplicația KIDoc în luna mai

Soluția KIDoc, aflată în faza de construcție și dedicată îngrijirii copiilor cu boli cronice, va oferi un mediu de comunicare personalizat pentru părinte și echipa medicală.

Aceasta reunește medici cu expertiză specifică în diferite subdomenii ale pediatriei, profesioniști în cercetarea biomedicală și experți IT.

Platforma va permite păstrarea cu ușurință a tuturor documentelor medicale în format digital și îi va ajuta pe beneficiari inclusiv în administrarea medicației.

KIDoc Epi se lansează în luna mai

Pentru început, va fi lansată aplicația KIDoc Epi, pentru copiii cu epilepsie și familiile lor, urmând ca anul viitor să dezvolte o soluție similară pentru alte două patologii cronice, astmul și diabetul.

Aplicația mobilă KIDoc Epi, care va fi disponibilă pentru testare în luna mai, țintește în primul an de la lansare aproximativ 4.000 de utilizatori, dintre care cel puțin 1.000 de clienți pentru versiunea Premium.

Lor li se vor adăuga aproximativ 200 de beneficiari KIDoc Social, copii cu handicap și/sau din mediile dezavantajate și care beneficiază în mod gratuit de funcționalitățile Premium.

Datele furnizate de Institutul Național de Statistică arată că în România sunt 480.000 decopii care suferă de o boală cronică.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...