Cetelem anunță încetarea progresivă a activităților din România

BNP Paribas Personal Finance anunță demararea procedurilor de sistare a operațiunilor din România ale diviziei de consumer finance, Cetelem.

Astfel, Cetelem a înaintat către autoritățile de resort documentația necesară în vederea încetării activității de acordare de credite de consum pe piața din România, în conformitate cu procedurile de reglementare.

Compania va asigura continuitatea relațiilor de afaceri cu partenerii și clienții în baza contractelor de credit și carduri aflate în derulare până la rambursarea integrală și la încetarea obligațiilor contractuale.

Înființată în România în anul 2005 sub brandul Cetelem, BNP Paribas Personal Finance nu a atins dimensiunea necesară pentru a putea absorbi investițiile majore în IT necesare pentru o poziționare competitivă.

Pe de altă parte, nu s-a concretizat nici opțiunea de identificare a unui partener financiar care să posede capacitatea de a defini și a asigura un viitor stabil pentru companie.

Această decizie vizează doar activitatea Cetelem, fără impact asupra altor entități ale BNP Paribas, care își vor continua operațiunile și implementarea planurilor de dezvoltare în România.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Credite BNP Paribas Personal Finance pentru achiziționarea de biciclete Pegas

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...