Cesarom și-a făcut aplicație proprie, bazată pe tehnologia realității augmentate

Trending

Cesarom, unicul producător local de plăci ceramice, lansează ARdesigner, o aplicație web bazată pe tehnologia realității augmentate.

Aceasta funcționează pe conceptul unei „cabine de probă” virtuale, unde utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza produsele Cesarom în propria încapere.  

Astfel, clienții interesați de achiziția de plăci ceramice din portofoliul companiei pot amenaja în doar câteva secunde cum ar arăta spațiile proprii placate în orice combinație de gresie și faianță.

În cazul fotografiei încărcate de utilizator, aplicația recunoaște în doar câteva secunde pereții și pardoseala.

ARdesigner oferă utilizatorilor opțiunea de a descărca și salva oricâte proiecte doresc pe propriul dispozitiv. La finalul simulării, aceștia pot afla disponibilitatea de cumpărare și pot localiza partenerii de la care pot achiziționa modelele de gresie și faianță pentru care au optat în proiectele lor. 

În cadrul aplicației, utilizatorii au la dispoziție sute de produse, inclusiv colecțiile nou lansate anul acesta, dar și filtre în funcție de tipul de placă, design, culoare sau spațiu.

Modelele de gresie și faianță Cesarom sunt disponibile în rețelele de bricolaj Ambient, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, dar și în magazinele proprii din Cluj-Napoca și București.

CITEȘTE ȘI: Cesarom a atins capacitatea maxima de productie

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești