Cesarom are două linii noi complet automatizate de sortare faianță

Cesarom anunță punerea în funcțiune a două linii complet automatizate de sortare faianță, în urma unei investiții de peste 1,5 milioane euro finalizate în 2021.

Noile linii de sortare, 100% funcționale în prezent, au oferit posibilitatea lărgirii gamei de produse prin creșterea portofoliului cu articole de dimensiuni mai mari.

De asemenea, linia de sortare complet automatizată aduce productivitate ridicată prin optimizarea procesului de sortare și paletizare și implicit calitate garantată a produselor livrate clienților.

Lasselsberger Ceramics estimează, pentru anul în curs, afaceri în creștere cu 12% față de 2021 și are un buget de investiții de peste 2 milioane euro.

Banii vor merge atât spre instalarea unei linii de rectificare a plăcilor ceramice, noi game de produse, cât și deschiderea noului showroom Cesarom București din Șoseaua Mihai Bravu, nr. 12.

CITEȘTE ȘI: Lasselsberger Ceramics planifică investiții de 9 milioane lei

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...