certSIGN a închiriat un spațiu de birouri în AFI Tech Park 1

certSIGN a închiriat un spațiu de birouri cu suprafață de 2.300 mp în AFI Tech Park 1. În acest moment, gradul de ocupare în AFI Tech Park 1 a atins 60%.

Prima clădire a noului Business Campus, AFI Tech Park 1, a fost finalizată anul acesta, cu o suprafață închiriabilă totală de 22.000 mp de spații de birouri clasa A, situat în centrul orașului, în apropiere de Palatul Parlamentului și Piața Unirii.

După finalizarea celor 3 faze ale proiectului, AFI Tech Park va fi unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din zonă, oferind 56.000 mp de spații de birouri clasa A, în cele două clădiri P+8 etaje și un turn de 14 etaje.

Complexul oferă o gamă largă de servicii chiriașilor, precum: o sală de conferințe care poate fi închiriată în regim orar, disponibilă tuturor chiriașilor; cardul de membru AFI Tech Park Club, care oferă reduceri și beneficii la restaurantele și furnizorii de servicii din vecinătatea proiectului; precum și proximitatea față de sala de fitness World Class, care a închiriat un spațiu de 1.500 mp în AFI Tech Park 1.

AFI Tech Park 1 a primit deja pre-certificarea LEED Platinum de clădire verde.

„Le urăm bun-venit celor de la certSIGN, una dintre cele mai de succes companii românești din domeniul IT, și suntem fericiți să facem parte din procesul de extindere a companiei. Ca abordare generală, AFI Europe Romania caută să identifice cele mai bune soluții pentru clienții săi, acesta fiind un aspect pe care ne concentrăm în toate proiectele noastre. Proiectul AFI Tech Park oferă spații moderne de birouri și răspunde nevoilor specifice și complexe ale companiilor care decid să devină partenerii noștri, precum certSIGN, venind în întâmpinarea nevoilor acestora”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

Cu o experienţă de peste 12 de ani în dezvoltarea de sisteme de securitate informatică şi criptografie, certSIGN oferă servicii recunoscute implicit pe întreg teritoriul Uniunii Europene, precum certificate calificate pentru semnătură electronică, sigiliu electronic, certificate calificate SSL EV pentru autentificarea site-urilor Internet şi marcă temporală electronică calificată. Compania este prezentă la nivel naţional prin cele 6 sedii şi cei peste 400 de reprezentanţi din ţară.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...